De Vastgoedfotograaf 2.0

Klaar voor de toekomst
Vernieuwd dienstenaanbodOntdek de Instagram feed

Een nieuw hoofdstuk

De vastgoedfotograaf is in 2015 opgestart als een nevenactiviteit maar groeide de afgelopen 2 jaar uit tot veel meer. Daarom maak ik vanaf november officieel de overstap naar fotografie als hoofdactiviteit. Met deze evolutie is het ook tijd voor een vernieuwing in huisstijl en een gloednieuwe website. Deze laatste stond al enkele weken online, maar nu de laatste kinderziekten verleden tijd zijn, is het tijd voor de officiële bekendmaking.

Vernieuwde diensten

Om steeds op de frontline van de innovatie te blijven heb ik geïnvesteerd in de virtual reality technologie. Zo zijn er 2 soorten virtual reality diensten die ik nu aanbied.

360° voor vastgoed

Virtual reality toegespitst op de vastgoedmarkt

Google Street View voor bedrijven

Virtual reality van het interieur van een handelspand gelinkt aan Street View

Instagram feed

Naast de vernieuwingen op de website is de Instagram feed ook nieuw leven ingeblazen. Geïnteresseerd in architectuur of fotografie? Ga daar dan zeker eens een kijkje nemen.

Toekomstige updates

Achter de schermen worden er nog enkele updates en verbeteringen aan de website voorzien. Uitbreiding van het dienstengamma staat ook op de planning. Geïnteresseerd in toekomstige updates? Like dan zeker de Facebookpagina.

 

%d bloggers liken dit: