Sociale media:

Wat voor mij startte als een hobby werd op korte tijd een stevige passie, en al snel had ik het geluk dit te kunnen uitbouwen tot een professionele activiteit. Ik besloot me te specialiseren in architectuur en interieur en begon als ‘De vastgoedfotograaf’ te werken.

Hier en daar werd sceptisch gereageerd omdat men hier nog nooit van gehoord had. Ondertussen is vastgoedfotografie echter bij velen een vaste waarde geworden en kan ik door mijn specialisatie snel maar toch kwalitatief de vastgoedmarkt bedienen. Op elk project probeer ik mijn eigen stempel te drukken, zonder daarbij voorbij te gaan aan uw wensen als klant.

Met als uitvalsbasis Zottegem, aan de rand van de Vlaamse Ardennen, bied ik mijn diensten over heel Vlaanderen en daarbuiten aan.

Foto door: Joke Mather

Tevreden klanten:

Cornelis & Partners, Immo 09, Agance Rosseel, Future Housing, Immo Berquin, Urbis, Vastima, Century21, Vendea, Woningbouw Taelman, D+A, Dizadesign, Juva Webdesign, Woningbouw Triumph, Safeclip, B&B Blauw Kasteelhof, Art Luxery Suite  en zo veel meer….

Recente projecten:

Fotografie voor D+A

Persoonlijk videoproject

Videoproject muurinstallatie Piet Stockmans

Fotografie voor Art Luxery Suite Antwerpen